15.05.2013 г.

Сватбена торта с лебеди и рози / Wedding cake with roses and swans

В тази публикация ще ви покажа последната сватбена торта, която направих само преди няколко дена, но първо малко за това, как се стигна до нея.
Миналата година мой колега, Пепи Нанев ми възложи сватбената торта и сватбените подаръчета за сватбата си. Когато започнах да задавам въпроси относно стила, визията на сватбата той ми отговаряше типично по мъжки, едносрично. Реши за по-лесно да ме свърже с  тогава бъдещата си съпруга за да изясним подробностите по женски. Така и стана. Видяхме се няколко пъти с Мила, уточнихме всичко и се получи това .

Почти 1 година по-късно Пепи ми сподели, че брат му ще се жени и ме попита дали може да ни свърже. Отговорих му "Разбира се." Видяхме се със Станислав и Любомира, много са сладки и двамата. Прекарахме известно време в едно кафене чертаейки схеми и уточнявайки подробностите около тортата им. Определено знаеха какво искат. Сватбата щеше да се състои в ресторант "Лебед" и те държаха да има лебеди и орнаментите и цветовете от декорацията на ресторанта. Описах си всичко подробно и така, това е резултатът.
 
...розите

 
...и лебедите...

 
 
 
 
Младоженците останаха доволни както от визията, така и от вкуса, което за мен е много важно. Бях съчетала ванилови маслени блатове с ванилов крем, ягодово сладко, бял белгийски шоколад и пресни ароматни ягоди. Вкусотийка.
Даже в разговор ми казаха, че някои от гостите се извинили, че са похапнали по 2-3 парчета. Това се дребните нещица, които ме карат да летя след добре свършена работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации